Uvjeti i odredbe


Dobrodošli na naše Uvjete i odredbe prodaje i isporuke.

Ovi Uvjeti i odredbe odnose se na posjetitelje (u daljnjem tekstu "Kupci") naše web stranice proizvoda (u daljnjem tekstu "web stranica"). Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uvjete i odredbe prije pristupanja i / ili narudžbe bilo kojeg proizvoda s web stranice. Bit ćete vezani ovim Uvjetima i odredbama ako ih prihvatite u trenutku slanja narudžbe na našoj web stranici.

Isprintajte kopiju ovih Uvjeta i odredbi za vašu referencu.

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj web stranici i/ili ovim Uvjetima i odredbama molim vas kontaktirajte našu korisničku podršku putem informacija koje se nalaze na našoj stranici “Kontaktiraj nas”.


І. Proizvodi i cijene

Opis glavnih karakteristika i značajki proizvoda možete pronaći na stranici proizvoda ove web stranice.
Cijene navedene na ovoj web stranici su konačne i uključuju sve primjenjive poreze. Cijene proizvoda mogu se mijenjati bez obavještavanja Kupaca prije naručivanja. Kupci se slažu da će platiti trenutnu cijenu u trenutku naručivanja.


ІІ. Narudžbe

Možete naručiti proizvod samo online, i samo putem ove web stranice. Kako biste naručili proizvod morate popuniti obavezna prazna polja u obrascu narudžbe koja su označena sa zvjezdicom (*). Vrste prikupljenih podataka ove web stranice su sljedeće: Ime i Prezime, Kontakt Broj, Adresa (Grad, Poštanski Broj, Ulica, i Županija) i E-mail. Svi osobni podaci ostavljeni na ovoj web stranici, a na temelju kojih možete biti identificirani, su pohranjeni sigurno i povjerljivo, te se obrađuju pošteno i zakonito  u skladu s našom Izjavom o zaštiti privatnosti i čl. 13/14 Uredbe (EU) 2016/679 (Opća uredba o zaštiti osobnih podataka). Ova web stranica poduzima sve prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bi vas zaštitila od neovlaštenog i nezakonitog korištenja vašim osobnim podacima, uključujući i šifriranje vaših podataka prema važećim industrijskim standardima.

Nakon postavljanja vaše narudžbe, dobit ćete automatsku poruku potvrde na e-mail adresu koju ste naveli. Primanje potvrde e-mailom će značiti da je vaša narudžba prihvaćena u našem sustavu i spremna za isporuku. Molimo vas da odgovorite na ovaj e-mail ukoliko želite otkazati narudžbu i/ili izvršiti izmjene u vezi s narudžbom i/ili isporukom. Međutim, neovisno o primitku potvrde e-mailom i kao dio našeg sustava prevencije prijevara, zadržavamo pravo naših predstavnika pozivnih centara da vas nazovu nakon što postave narudžbu u slučaju da su im potrebna bilo kakva pojašnjenja i/ili vaša potvrda isporuke i/ili pojedinosti o isporuci proizvoda.

Naručivanjem putem web stranice i odvojeno pristajući na Uvjete i odredbe, jamčite da ste pravno sposobni za sklapanje obvezujućeg ugovora. Kupci trebaju ostaviti valjan kontakt broj, e-mail i adresu, te platiti cijenu naručenih proizvoda prilikom dolaska dostavljačke službe, kako bi mogli preuzeti proizvod. Korisnici ne smiju unositi lažne narudžbe, davati lažne recenzije o proizvodima, i ostavljati druge netočne informacije.


III. Način plaćanja

Sve narudžbe se plaćaju pouzećem, tj. plaćanjem dostavljačkoj službi prilikom dolaska agenta u vrijeme isporuke. Trenutno ne prihvaćamo kreditne/ debitne kartice i/ili bilo koji drugi način elektroničkog plaćanja. Što se tiče prikupljanja podataka, naša web stranica ne prikuplja podatke o plaćanju od Kupaca.


ІV. Isporuka

Naručeni proizvodi se isporučuju u roku od 1 do 3 radna dana od primitka narudžbe. Kad proizvod nije dostupan, moramo vas obavijestiti u razdoblju navedenom na ovoj stranici. Nismo odgovorni za kašnjenja u isporuci koja su uzrokovana kašnjenjem od strane dostavljačke službe, ispunjavanjem neispravnih podataka o isporuci (adresa, kontakt broj) od strane Kupaca, kao i zbog drugih razloga više sile.


V. Korištenje web stranice

Moramo se strogo pridržavati Zakona o zaštiti osobnih podataka kako bismo zaštitili informacije naših kupaca i dostavili proizvode na naznačenu adresu za isporuku u dogovorenom periodu. Koristimo poseban algoritam za šifriranje kako bismo zaštitili osobne podatke. Pohranjujemo podatke u poseban format za koji je matematički dokazano da se ne može dešifrirati.   

Ne možemo isporučiti naručene proizvode ako su navedeni pogrešni podaci o isporuci, poput pogrešne adrese i/ ili kontakt broja.

Mi nismo odgovorni za informacije koje je objavio proizvođač proizvoda.


VI. Jamstvo

Pod jamstvom Kupci mogu imati koristi od jedne od sljedećih opcija:

7-dnevno jamstvo na oštećenu robu

Ukoliko vaš proizvod stigne oštećen ili ne radi, molimo vas kontaktirajte našu korisničku podršku i možete ostvariti prava iz jamstva unutar 7 dana nakon primitka narudžbe. Nakon vraćanja proizvoda na adresu koju će dati naša korisnička podrška, možemo vam poslati novi proizvod besplatno. 

Kako bi se kvalificirao za ostvarivanje prava iz jamstva Kupac mora učiniti sljedeće:

 

 

6-mjesečno jamstvo na popravak

Razdoblje jamstva za proizvod je 6 mjeseci počevši od datuma kad ste proizvod primili, a tijekom kojeg imate pravo na besplatan popravak. Svaki besplatni popravak mora biti potvrđen s proizvođačem.

Kako bi se kvalificirao za ostvarivanje prava iz 6-mjesečnog jamstva na popravak Kupac mora učiniti sljedeće:

 

Prije korištenja bilo koje od prethodno navedenih opcija jamstva, molimo vas da upotrijebite savjete za rješavanje problema koji dolaze zajedno sa korisničkim priručnikom proizvoda. 


VII. Povrat proizvoda i povrat troškova

Povrati se prihvaćaju nakon što nas kontaktirate. Imate 14 dana da se predomislite od dana primitka vaše narudžbe i da vratite proizvod za potpuni povrat novca, ispunjavajući uvjete sukladno zakonu.  

Ako iz bilo kojeg razloga ne želite zadržati vaš proizvod u roku od 14 dana od primitka, možete se obratiti našoj korisničkoj podršci za povrat proizvoda i puni povrat sredstava. Molimo, imajte na umu da je u takvim slučajevima naknada za otpremu vraćanja odgovornost Kupaca i nije vraćen. Važno je napomenuti da je u takvim slučajevima naknada za dostavu odgovornost Kupaca i nepovratna je.

Kako bi se kvalificirao za povrat proizvoda i puni povrat sredstava Kupac mora učiniti sljedeće:


VIII. Pritužbe

Ova web stranica svaku povratnu informaciju tretira vrlo ozbiljno i ima za cilj rješavanje pritužbi što je brže i učinkovitije moguće.

Za pritužbe vezane uz narudžbe postavljene putem web stranice molimo pošaljite e-mail našoj korisničkoj podršci putem informacija koje se nalaze na našoj stranici “Kontaktiraj nas”. Da biste nam pomogli u što bržem rješavanju žalbe, navedite sve aspekte pritužbe, broj narudžbe i vaše kontakt podatke.


IX. Promjene u Uvjetima i odredbama

Zadržavamo pravo izmjene Uvjeta i odredaba u bilo kojem trenutku, dok opći uvjeti s kojima je klijent suglasan tijekom naručivanja ostaju valjani. Molimo vas da pratite Uvjete i odredbe u slučaju bilo kakvih promjena.

Ova web stranica može sadržavati tipografske pogreške, druge pogreške ili netočnosti, te može biti nepotpuna ili ne u potpunosti ažurirana. Stoga zadržavamo pravo da ispravimo bilo kakve pogreške, netočnosti ili propuste, te da promijenimo ili ažuriramo informacije u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.


Zadržavamo pravo odbijanja svake narudžbe koja je postavljena prema informacijama navedenima na web stranici, a koja može sadržavati pogreške ili netočnosti, uključujući, bez ograničenja na, pogreške, netočnosti ili zastarjele informacije o cijenama, dostavi, uvjetima plaćanja, ili o politici povrata proizvoda.